Dyngsur och jävligt sur

Här har det varit söndagsväder hela dagen. En väldigt liten översvämning har det hela resulterat i.. bortsett från mina blöta kläder och dyngsura skor.
Jag tog mej ut för ett tag sen för att ta ut pengar till hyresvärden som kommer imorgon och sen gå till gymmet. När jag kom ut blev jag direkt varse om att det regnade och strax efter blev det lite värre. Som om inte det vore nog fick jag gå till 3 bankomater innan jag hittade en som funkade. När jag väl kom till gymmet var jag arg som ett bi och väldigt väldigt blöt.
När jag sen var klar tog jag en dusch, satte på mej mina väldigt blöta kläder och började gå hem. När jag kom ut från gymmet hade det nästan slutat regna. Vad skönt tänkte jag, och sen började det ösregna igen 1 minuter efter det.
När jag väl kom hem kunde jag inte få upp porten här. Jag vet inte om det är låsen eller nycklarna men helt ärligt är det väldigt svårt att låsa upp dörrarna här. Idag var det såklart ännu svårare. Där står jag helt genomblöt, i mörkret, försöker få upp låset och det går inte. Jag blir mer och mer blöt och tillslut gör händerna så ont att jag helt enkelt ger upp. En sekund efter att jag gett upp bestämmer jag mej för att det är det sämsta jag kan göra i denna situation så jag försöker igen. Lirkar och lirkar med nyckeln , svär över hur jobbigt det ska vara att få upp en dörr. Men det gör för ont i händerna. I 10 minuter hade jag stått och lirkat när en av mina rumskompisar tillslut kom gående och kunde öppna dörren. Vid det laget hade jag planerat att stå där i regnet tills imorgon när någon i huset ska till jobbet.
 
Nu är jag i alla fall inne i värmen och ska försöka få i mej lite mat.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0