Boll - ett hett tips

 
Jag som tränar ganska mycket, vill bara verkligen rekommendera denna underbara boll. Den här är allt du behöver för att träna alla muskler man vill träna. Jag kör själv väldigt mycket boll på gymmet. Det blir självklart massa maskiner och hantlar också men det är väldigt sällan jag lämnar bollen helt oanvänd när jag är på gymmet.
 
Jag gissar att flera av er någon gång haft en sån här boll hemma. Säkert har ni tänkt att ni ska använda den massor. Säkert har ni använt den 1 max 2 gånger och nu ligger den halvpumpad och dammar någonstans i källaren.
Sån är jag också. Jag tror att vi alla är det mer eller mindre. Att ha träningsprylar hemma funkar väldigt bra i teorin men oftast inte riktigt lika bra i praktiken. Jag gissar att det beror på att man hemma har 100 saker som är roligare än trängsprylarna. Men det finns säkert fler orsaker till träningsprylarna ofta förblir orörda.
Därför tänker jag inte rekommendera att köpa hem en pilatesboll till er som inte har det. Men använd den på gymmet. Det finns minst en på i stort sett varje gym och sen finns det massor av övningar. Bollen ger en väldigt stark och bra muskulatur i hela kroppen eftersom man samtidigt som man gör övningar , måste hålla balansen. Det medför att man ofta spänner hela kroppen och även delar man inte riktigt vet om.
 
Om ni inte har testat bollen tidigare, googla upp några övningar och gör det! Jag har ju själv fått en rätt bra grundutbildning i hur man tar sej för denna boll när jag var i Spanien. Sen dess har jag inte låtit den vara.
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0