2 plagg

 
Innan jag hamnade i sängen hann jag med lite shopping faktiskt  Just nu är det egentligen inte bästa tiden att shoppa. Jag menar, vi har inga jobb än så därför lever vi på mina besparingar och när dom tar slut har vi bara en väg att gå och det är hem. Men samtidigt känner jag att jag faktiskt slitit för mina slantar och lite kul kan jag väl få ha. Just nu går det jag sparat till mat. Hur kul lixom (?!)
Lite shopping bara. Jag fungerar inte annars.
Här är två plagg jag klickade hem.  (Hoppas jag hinner använda jackan i alla fall en gång innan det blir för kallt) Dom kommer till Sverige i veckan. Jag skickade dom dit, eftersom snubben ändå ska till Sverige. Trots det blev det krångel så det slutade med att jag nu verkar ha beställt dessa 2 plagg 3 gånger. Inte superkul men jag hoppas att dom kan fixa det.
Anledningen till att jag inte skickade hit till Oslo var för att vi än så länge inte har någon adress. Jag vet.. skumt.
Men man måste tydligen ha vissa grejer för att kunna "registrera" sej, och det går inte utan jobb. Så ja.. kalla mej bostadslös.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0