100 pass

Jag älskar att träna men mitt problem är att hålla motivationen igång.
Jag har otroligt svårt att gå ner i vikt och det tar sjuuukt lång tid innan jag får några resultat på styrketräningen. Jag vet att muskler inte syns på en gång för någon, men av någon anledning är det bara extra svårt för mej. Jag vet att jag inte är ensam om det i min släkt så det finns något genetiskt med det.
 
Anyway.. när det går långsamt är det sjukt lätt att tappa motivationen. Jag hittar hela tiden på den ena grejen efter den andra för att hålla motivationen igång. Här är mitt senaste projekt: 100 träningspass till...
ja, jag har inte kommit på vad jag ska avstå fram tills jag nått mitt mål eller vad jag ska få när jag kommer dit, men jag har ett tag på mej att fundera ut något bra.  Kanske ett par nya skor.
 
Naah, det funkar inte. Jag köper skor så fort jag vill ha ett par jag hittar. typ.  Den här veckan har jag än så länge fått stryka 3 pass. Den enda regeln är att ett pass måste vara minst 45 minuter för att räknas.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0