7 maj

Den 7:e maj tog vi en 2:a tur till Zenia Boulevard.  1:a gången vi var där hann vi ju inte gå igenom allt så jag kände att jag ville ha en sista runda. Det har jag fått nu så jag är jättenöjd och glad.  Det är väl Pontus också kan jag tänka mej för han köpte ett par solbrillor förra gången vi var där och dom kom aldrig med hem så han ville köpa ett par nya och det fick han.
 
Efter att vi hade gått omkring i några timmar, ätit vår lilla matsäck vi hade med oss och började känna oss rätt klara, tog vi ett glas vin och försökte tyda busstidtabellen.
Det gick inte alls speciellt bra så istället gick vi ner till bussen, satt där ett tag och sen konstaterade vi att bussen nog kommer en timme senare så istället gick vi upp och satte oss på en bar precis ovanför så vi kunde titta ner mot busshållplatsen.
Någon timme senare kom Pontus mamma och hennes snubbe och höll oss sällskap. Trevligt, trevligt.  Sen skjutsade dom oss till Torrevieja så vi kunde hämta våra cyklar, men istället för att åka hem direkt tog vi en liten tur vid stranden.
 
 
Käkade frosen youghurt med vit choklad och Kinder bueno som topping. Mums!!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0