11, 12, 13 maj

Lördagen den 11:e maj var vi över hos Pontus mamma på sen lunch. Det var supervarmt och skönt väder och lunchen var jättegod så det var trevlig. När vi kom hem kollade vi på biggest loser reprisen, eftersom jag missade avsnittet i tisdags och efter det tittade vi på film och chillade.
 
Söndagen den 12:e maj stack vi iväg till gymmet och körde två hårda timmar och efter det stack vi hem och tog ett glas vin i solen innan Pontus lagade en supergod middag. Efter det funderade vi på vad vi skulle göra och det slutade med att vi stack iväg till Shannon och körde några ronder biljard.
 
Måndagen den 13:e maj var vi rätt sega båda två. Vi stack då först iväg och handlade lite från Burger king och sen tog vi med oss det till poolen där vi låg ett tag innan vi gick tillbaka till huset och la oss i soffan istället. Soffan blev en schyst kompis rätt länge och sen satte vi igång att packa ordentligt. Jag var helt slut när jag väl fick gå och lägga mej vid typ 01.30
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0