6 februari

 
Den 5:e februari hade ju jag och Hanna varit i Kista och käkat lunch. När vi skiljdes åt stannade jag kvar i Kista och kollade runt lite och sen kom Pontus och efter det shoppade vi ju lite åt honom, varpå jag surade massor för att jag inte fick köpa något.
Jag hade bland annat hittat lite underkläder jag ville ha och när dag 12 kom bestämde Pontus att det kanske var värt att åka och kolla på dom i alla fall. Denna runda i Kista slutade med att jag fick med mej ett par örhängen, ett set underkläder och en mascara hem.  Allt för att Pontus skulle få se ett litet leende I guess.
Egentligen skulle jag träffat Indi denna dag, men han blev sjuk trist nog. Istället blev det alltså lite shopping och sen bjöd jag på middag. För min del blev det grekiskt.  Mums!
 
Jag släpade som vanligt omkring på våran träningsväska och till skillnad från många andra dagar kom den faktiskt till användning den 6:e februari. Efter att vi hade käkat tog vi bussen till Vällingby för att träna. Efter ett hårt träningspass tog vi en promenad hem till mej och fortsatte kvällen där.
 
Här är en bild på dom jättefina underkläderna i fin orange färg som fick följa med mej hem.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0