4 februari

 
Den 10:e dagen tog jag och Pontus bilen och åkte till Jakan igen. Förra gången vi var där handlade vi rätt kralligt på H&M och jag hade då glömt mitt H&M-kort så jag ville bara åka dit för att registrera köpet. As löjligt egentligen men vad tusan, om man nu har ett H&M - kort vill man ju få den lilla rabatten på typ 50 spänn per år
När vi var klara i Jakan, tja det gick ju ganska fort, körde vi vidare mot Bromma för att hälsa på min farmor. På vägen stannade vi och handlade grejer för att kunna göra en hemmagjord pizza.  Jag misstänkte att farmor aldrig hade gjort det så det kunde vara en kul grej. Vi kom till henne strax innan 7 på kvällen och då hjälpte jag henne att damma av några bokhyllor och sen satt vi och pratade massor. Pontus träffade henne för första gången men det gick hur bra som helst. Min farmor tyckte om honom direkt och sen när han lagade maten tyckte hon nog om honom ännu mer.
När vi hade ätit och babblat drog jag med farmor in i vardagsrummet där jag hade kopplat in min video. Jaa.. jag har en video kvar.  Jag hade tagit med massa filmer som pappa hade filmat från när jag var liten och jag fick någon liten idé om att farmor kanske ville se dom. Det var superkul att sitta och kolla på mellan 10 och 16 år gamla minnen.
Det blev ganska sent hos farmor men jag träffar henne så sällan så det gjorde inte så mycket, men jag var rätt mör när jag kom hem kan jag säga.  Jag tror att jag dog framför en film bara men jag minns ärligt talat inte.
 
 
Farmor var otroligt fascinerad av iphones kamerafunktioner. Jag tog en bild på oss och då utbrast hon:
- Nej men! När tog du den... det är ju samma tröja som jag har på mej idag!
 
Så söööt. Sen skulle hon tycka själv och då pepprade hon på knappen så det blev 36 bilder.  Älskar min lilla farmor.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0