11 februari

 
Eftersom jag och Pontus kom hem till mej rätt sent på natten blev det en liten sovmorgon men ett samtal från Lea tog oss upp rätt snabbt. Vi gjorde oss i ordning, packade träningsväskan och stack iväg för att åka hem till Pontus igen. Jag veeeet, fett onödigt att vi åkte hela vägen hem till mej mitt i natten för att sen åka tillbaka hela vägen nästa dag, men jag är som jag är.  
På vägen hem till honom sprang vi in på gymmet och tränade så länge vi hann sen skyndade vi oss upp till lägenheten är jag tog en snabb dusch och snabbt slängde på mej lite kläder och smink. Sen kom Lea precis lagom tills att jag var klar.
Jag hjälpte henne först att färga hennes hår och sen när vi var klara och reda att gå stack hon, jag och Pontus iväg till stan för att käka middag. Supermysigt!
Vi käkade och snackade i typ 2 timmar sen var det dags för nästa aktivitet. Lea åkte hem och jag och Pontus lubbade vidare mot Stureplan för att gå på bio. Det var nog första gången jag var på bio på Stureplan och jag är inte ett dugg imponerad. Stureplan som är så fint på alla sätt, tja dom glömde väl biografen antar jag.  Men men det var helt okej. Fast vissa stolar stod så skumt till att man undrar hur människorna som satt på dom kunde se något.
Det roligaste var nog när vi hade kommit till våra platser och filmen började. Det tog ungefär 4 minuter sen vände jag mej mot Pontus och viskade: Hörru är det här rätt film?
Och Pontus svarade att han satt och funderade på exakt samma sak. Jag fick hålla mej ordentligt för att inte börja skratta. Jag menar, hur ofta går man in i fel salong och sätter sej och börjar se helt fel film?
Det visade sej i alla fall att det inte var fel film, så det var ju tur.  
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0