Helgen

Hej
 
Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg. Min har i alla fall varit väldigt mysig.  Sol, båt, bad, vin, shopping, filmmys, uteservering.. ja lite blandat helt enkelt.
Nu är det snart dags att inta sängen och sen börjar en ny arbetsvecka.
Tänkte att jag kunde dra några fler snabba ord om helgen först bara.
 
Fredag: Tja det vet ni nog det mesta om redan. Jag körde en heldag med Sofia.  På dagen var vi på hennes båt och solade och badade och på kvällen satt vi på en uteservering vid Djurgården och sen tog vi oss vidare till Scandic. Senare på natten tog jag och Pontus en bulle hem med lite käk, slog igång en rulle och somnade lagom tills att fåglarna börjat vissla på morgonvisan.

Lördag: Vaknade, var inte bakis skönt nog. Det var i och för sej inte så konstigt för jag drack nästan ingenting kvällen innan.
Jag hjälpte pappa och brorsan med att hugga sönder ett träd lite. Chillade i solen och sen körde jag och Pontus filmmys på kvällen.
 
Söndag: Vaknade, myste en stund i solen. Tog en liten promeflax och sen stack jag och Pontus iväg på en låååång shoppingrunda. Ouch mina fötter säger jag bara.
 
Hej från mej
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0