Uppdrag 10 000 meter

När jag sprang på löpbandet förut kom jag på ett nytt litet uppdrag som jag ska slå in i uppdraget som jag redan har igång. Det är nämligen så att jag har känt mej sådär hemskt fet idag, med andra ord borde jag inte ha unnat mej några kakor igår, så nu har jag bestämt mej för att dra ner både kolhydrater och fett + att öka konditionsträningen.
 
Tre dagar i veckan ska jag, utöver min vanliga träning, ska jag köra "uppdrag 10 0000 meter" 
 
För rätt många år sen hörde jag någonstans att man skulle gå 6000 meter per dag för att hålla sej i den form man är och 10 000 meter per dag för att tappa vikt. Det säger rätt mycket om hur lite vi rör på oss! 6000 meter är väl för helsike ingenting?!
Men testa sätt på er en stegräknare så får ni se själva att ni antagligen kommer få kriga lite på kvällen för att komma upp i 6000 meter. Varför?
 
För att man har bil, stillasittande jobb, idrott på schemat i skolan vadå 1 / 2 gånger i veckan, man åker buss överallt osv. osv.
Det är ju som förr då man jobbade ute på åkrar hela dagarna direkt. Nej, nu sitter man vid datorer och den enda motion man får är lilla promeflaxen till toaletten och kaffemaskinen. Hemsk egentligen.
 
Jag vill tro att jag kommer upp i rätt mycket motion i alla fall, men who knows?
Jag cyklar i alla fall vart jag än ska, vilket blir i alla fall 45 minuter per dag. Sen avsätter jag ju väldigt mycket tid på gymmet men som sagt, who knows?
 
Nu är det i alla fall dags att maxa det hela. Jag har 12 dagar kvar av mitt uppdrag, det innebär den här veckan och nästa. Hey ho let's go!
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Nathalie

Inget med motion och göra, men såg den här klänningen och tänkte på dig, du har ju nitar på en hel del plagg,m har du en sån här klänning?

http://www.smartgirl.se/klaeder/klanningar/svart_sisters-point-klanning_184084_4

2013-01-14 @ 22:14:17
Postat av: Hej

10 000 steg

2013-01-15 @ 09:32:22

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0