Uppdrag 10 000 meter 5/6

Så har jag äntligen parkerat mej själv i soffan. Usch idag var det ingen rolig kväll på gymmet, men trots det kämpade jag mej igenom 2 timmar. Och även fast jag efter förra veckan konstaterade att det inte var något vidare att köra 10 000 meter efter ett pass av någonting, körde jag en repris. Det blev först 1 timme Zumba och sen gick jag vidare till mitt uppdrag. Bortsett från att det var lite jobbigare, mådde jag sjukt illa. Det kom i slutet av Zumbapasset, som riktig magsmärta. Men det sista jag ville var att ge upp mitt uppdrag när det bara var två omgångar kvar. Eftersom jag är så grym är det numera bara en gång kvar.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: emma

Hej vilken fin sida du har. Tänkte bara säga att jag har en liten tävling inne på min sida. Där du som pris kan vinna att bli veckans blogg. Reglerna är inte så svåra. Så vad väntar du på kika in på min sida vettja redan nu idag. Så kanske just du har chansen att vinna :)
Emma


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0