Uppdrag 10 000 meter 1/6

Nu är jag hemma igen och jag är sååå stolt över mej själv.  Jag har genomfört mitt första pass med uppdrag
10 000 meter. Löpningen var väldigt seg, såklart det är den ju alltid. Men jag är stolt över mej själv när det kommer till den delen för jag sprang ändå mina 4 km på strax över 20 minuter. Grymt jobbat tycker jag och mina korta ben.
 Sen är det ju självklart att jag inte höll på att vila emellan stegen, det känns väldigt ovärt om man gör det. Dessutom är jag inte så trött efter att ha sprungit 4 km att jag måste vila. Men jag får väl ta och erkänna att jag vilar lite under tiden jag springer och det är mest för att jag blir så förbaskad på mej själv när jag tar för mycket tid på mej. Det låter kanske lite bakvänt för det tar ju tid om man vilar, men det jag menar är såklart räknaren på maskinen. När det står att jag har sprungit ex. 2 km vill jag inte att det ska stå ex. 16 minuter, därför pausar jag masinen och vilar en minut då och då, och därmed kan jag springa mer intensivt. Men självklart är ju målet att inte behöva göra så men just nu gör det mej ingenting att jag tar en minut när jag kommit till hälften. Huvudsaken är att jag håller igång pulsen och så.
 
Som sagt, ingen paus efter löpningen utan rakt på cykeln. Det gick rätt fort att komma upp i 3 km tycker jag, speciellt eftersom jag körde ett program. Det blir lite roligare då. Och slutligen direkt på crosstrainern. Personligen tycker jag inte att crosstraining är speciellt jobbigt, därför kör jag inte det så ofta men nu är det ju inkluderat i uppdraget så då kör jag det!  En av anledningarna till det är för att det är den enda motionsmaskinen utöver cyklar och löpband + att man också får med armarna. Crosstrainern är nog egentligen bra för mej som har lite dålig knän och sånt.
 
Anyway. Nu blev det långt, allt jag ville säga var ju bara hur stolt jag är över mej själv som genomförde det hela och därefter fortsatte träna. Uppdrag 10 000 meter tog ca. 45 minuter. Det är sjukt egentligen att man inte tar sej den tiden varje dag.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0