Dag 9

Det känns trist att jag har så mycket jobbiga motgångar med min träning. Jag tror aldrig att jag riktigt har nämnt det, men har väldigt jobbiga problem med kroppen tex. att mina fötter är snea så jag har grova problem med knän, rygg, nacke, fötter, benen och höfterna.. hmm.. undrar om dert var allt, det lät väldigt lite.
Jag tänker inte gå in på det nu för storyn är 10 mil lång så kom inte och lek expert nu bara för att jag drog extremt snabbt lite info om alla ställen där jag har ont. Jaa, givetvis har jag försökt göra något åt det - Sen 8:an, tackar som frågar.
Idag fick jag sjukt ont i skenbenen igen. Jag har svårt att springa och powerwalka på grund av den sjuka smärtan jag får då. Och jag som springer varje gång jag är på gymmet, och inte så lite då heller... tja det gör ju knappast något bättre.  Ajja nu ska jag inte klaga mer på det. Fick bara lust att skriva av mej lite om hur ont allt gör nu precis innan jag ska sova. Kanske somnar jag lättare nu..
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0