4 januari

Hej
 
Så var det fredag igen. Jag hänger verkligen inte med längre känner jag. Jag har haft ett litet lov från kursen på typ 2 veckor och dom är redan slut! Jag trodde att det skulle bli lite segt, men det har det verkligen inte varit!
 
Hittills har det inte hänt så mycket denna dag. Jag har legat i sängen och stirrat upp i taket i några timmar, jag gick upp, jag diskade, fixade mat, kollade på film och strax ska jag iväg och handla och sen cykla vidare till gymmet. Jag ska köra ett spinningpass klockan 19.00 och efter det ska jag upp på gymmet och leka lite med maskinerna. Det känns som att det är en bra idé att handla innan, efter kommer jag verkligen inte ha någon lust.
 
Hmm.. vad mer ska man säga? Det var nog inte mycket mer för den här dagen.  Som vanligt ska jag chilla ikväll. Det låter säkert riktigt tråkigt, men faktiskt - jag gillar det.
 
Ha en mysig fredag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0