25 januari

Hej
 
Skönt med fredag va? Jag är helt slut efter den här veckan! Jag undrar vad som gjorde den här veckan så mycket tuffare än tidigare veckor. Det kan säkert vara en blandning av att spanskan blir svårare och svårare och kräver mer och mer av min tid och energi, att det var sista veckan på mitt uppdrag så kroppen är rätt slut efter all hårdträning + att jag ville ta i lite extra den här veckan och slutligen att det har blåst riktigt kralligt i stort sett varje dag hela veckan. För mej innebär ju hårda vindar dubbelt så jobbigt att ta sej någonstans. Och jag fattar inte riktigt hur, men på ett eller annat sett har jag allitd lyckats hamna i motvind. Eller så har vinden bara varit mycket snällare när jag väl har haft turen att få medvind. Alla små resor på min cykel har blivit längre och jobbigare. Dessutom körde jag ju ingång mitt uppdrag 10 000 meter förra veckan. Det var ju redan rätt hårt med träning och jag fotsatte ju likadant + att jag la på 10 000 meter 3 gånger i veckan.
 
Men men, nu är det över och jag har köpt choklad  
Såå.. ikväll ska jag städa, köra ett litet hemmaspa och mysa i soffan med min choklad och andra säsongen av Pretty little liars.
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0