15 januari

Hej
 
Idag är det typ kallt här... eller jag vet inte men jag fryser i alla fall.  Ibland önskar jag verkligen att jag hade bil här nere, men cykel har ju sina fördelar.. även om det är svårt att se dom dagar då det blåser så mycket att det går fortare att gå än att cykla.
 
Det är tisdag och denna dag blir exakt likadan som alla andra. Skola (visserligen avklarad), lunch (också avklarat), middag, gym, läxor och chilla.
Mitt liv verkar så tråkigt tycker jag när jag skriver om det. Men ärligt talat trivs jag. För första gången i mitt liv har jag lite struktur på tillvaron. Om man kollar tillbaka i den här bloggen och läser lite om hur mitt liv var för ett år sen kan man nästan tänka sej att jag måste ha mått riktigt dåligt. Det gjorde jag säkert. Jag menar, vem mår bra av att somna vid 5-6 varje morgon, sova till typ 15.00, träna lite, sitta hemma och glo på tv och film o.s.v? Livet var hårt när jag sökte jobb och inte fick något. Jag var trött hela tiden, vred om dygnet ordentligt och var väl mest oerhört pinsam för alla som brydde sej om mej.
 
Idag är det lite annorlunda.  Även om mitt liv handlar om en enda gigantisk rutin just nu, så trivs jag. Jag älskar gymmet jag går till, jag älskar timmen jag har i solen när jag kommer hem från plugget, jag älskar att jag lär mej ett nytt språk, jag älskar att jag får nya erfarenheter av precis allt jag gör just nu och jag älskar att jag gör så mycket gott för min kropp genom att cykla varje dag vart jag än ska, laga egen bra mat, sova bra tider och inte dricka någon alkohol. Jag tror att min kropp älskar mej just nu.  (Även om den saknar choklad så in i helvete)
 
Så ja, ni kanske tycker att min tillvaro just nu är rätt trist och misslyckad. Men ni har fel. Medan ni pulsar runt i massa snö, i mörkret, i en evig kyla och känner att vinterdrepressionen tar över, träffar jag glada människor, solar, lär mej ett språk och får nya erfarenheter jag kommer ha användning av resten av livet.. även om det inte riktigt är så jag beskriver mina dagar i inläggen.
 
Hoppas ni får en bra tisdag, trots mörkret och kylan
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0