11 januari

Hej
 
FREEDAAAAG!!
 
Fast varför är jag glad för det egentligen? Jag får ju inte mycket till helg. Lugn kväll ikväll, jobb imorgon, plugga på söndag. Fan vad kul vi ska ha.  Nej men lite roligare än så blir det.
 
För ett tag sen kom jag hem från gymmet.  Det är verkligen skönt att ha det avklarat. Jag brukar ju gymma på kvällen för då går passen jag vill köra. Men fredag, lördag och söndag finns det inte några direkt roliga pass så då spelar det ingen roll när man går dit (bortsett från att gymmet stänger 14 dom två sistnämnda dagarna).
Nu har jag hela kvällen fri att bara slappa, titta på film och ha det riktigt bra.  Först ska jag städa här. Det ser förjävligt ut och jag har helt enkelt inte orkat ta tag i det, men nu måste jag nog börja göra något åt det. Jag som hade så bra rutiner förut!
Well well, man kan inte alltid vara på topp. Jag har ju satsat på träningen ju! Här kommer en liten bild på mej i mitt nya vita träningslinne. Jag hade precis kommit hem när jag tog den här så man är väl inte i fräschaste i stan kanske.
 
Hoppas ni får en bra fredag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Therese - Mamma till Casper :)

Härlig blogg :)

2013-01-11 @ 17:54:32
URL: http://thereseochcaspersworld.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0