Sunday

Hej

Usch vilken jobbig dag jag har haft. Även fast jag inte har gjort något. I morse när jag skulle hem från jobbet missade jag bussen med typ 1 minut så jag fick åka med i en taxi en bit och sen gick jag resten hem. Vanligtvis tar det lite mer än 20 minuter att gå hem därifrån jag var men i morse hade jag med mej en påse med några halvfulla flaskor vin och några tetrapack mjölk.
Vi har stängt restaurangen fram till typ 3:e januari nu så jag fick ta hem dom öppnade flarrorna jag ville ha + mjölk som ändå kommer gå ut i mellandagarna. Påsen var väldigt tung och dessutom ösregnade det så det var riktigt jobbigt att gå hem. Jag som hade varit på gymmet och sen jobbat var ju redan rätt slut så det var verkligen inge kul att gå hem med den packningen.
 
Hela dagen idag har jag haft såååå ont i kroppen. Jag är överansträngd i varenda muskel kan jag säga. Det är faktiskt väldigt slitsamt att både träna ganska mycket och samtidigt jobba med det jag gör. Många tror säkert att bartender bara är kul och att man festar massor. Sanningen, mina vänner, är att det är otroligt mycket slit. Stundtals är det ett roligt jobb eftersom det ofta händer något och så. Men oftast är det väldigt mycket slit. Man springer mycket och man bär tungt. Jag kan tex bära backar med öl och läsk från ett lager ända upp till baren och det är en bit + en trappor. Alltså är det som om jag är på gymmet hela dagarna, och sen jobbar jag ju på nätterna också.
 
Men jag klagar inte, jag bara försöker övertyga mej själv om att det är okej att jag är otroligt sliten i kroppen.
Så det har blivit en lugn dag. Jag var hemma 5.30 i morse så trött är man ju. Nu blir det en lugn kväll också.  Jag och snubben har käkat hemmagjort pizza och ska glo på en rulle strax. Tarzan är också med i soffan 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0