Söndag

Hej

Först vill jag börja med att ba: shiiit vad slut jag är. Eller tja, just nu är jag faktiskt ganska pigg. Snubben kom tillbaka från Sverige för typ 1 timme sen och han hade med sej bland annat julmust och Celsius precis innan han kom hade jag köpt cola så nu sitter jag här i hörnet av min säng och dricker både julmust, cola och Celsius  
Jag kan väl säga att jag förmodligen är ganska slut i kroppen, även om jag inte känner av det just nu.  Jag jobbade nästan 12 timmar i fredags och nästan 12 timmar igår. Det var ordentligt drag båda dagarna, speciellt på fredagen så jag har haft väldigt kul men samtidigt är det ju ganska slitigt. Jag klagar inte för jag trivs sjukt bra på mitt jobb men klart det är okej att säga att man blir lite sliten efter långa pass, speciellt eftersom jag jobbar natt och därmed inte får ordentligt med sömn. Sen älskar ju Tarzan allt som heter gräva, slita och möblera om så han börjar oftast ganska tidigt med att slita sönder tidningspapper till konfetti, möblera om i sitt hus och gräva något fruktansvärt på allt som går att gräva på, det vill säga allt.
Jag klagar inte på det heller för det är min lilla pälsboll som jag tycker väldigt mycket om, men ibland skulle det vara skönt om han kunde sluta bete sej som ett uttråkat barn.  Som tur är är han i alla fall alltid extremt tyst på nätterna Thank God!
Idag är det söndag, älskligen har kommit tillbaka till Oslo, det har snöat hela natten och jag har fått massa paket, mitt internet suger och grannen spelar blinka lilla stjärna på guran om och om igen, men jag klagar inte för det är en allmänt bra dag.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0