Packar och stökar

Hej

Hoppas ni har sovit gott i natt och vaknat på rätt sida. För mej är det lite halvt om halvt. Snubben har sovit dåligt i natt så han är som ett jävla bi. Det kunde inte komma mer opassande för här i Oslo är packningen och förberedelserna inför Sverige i full gång. Vi lagar mat på det sista i kylen, städar, packar och fixar matsäck. Yes, jag tillhör den gruppen människor som älskar att ha en riktigt smarrig baguette med mej på tåget. Sen köper man en cola, kör in lurarna i öronen och läser en bok. Vips har man fått årets bästa dag bara genom att åka lite tåg.
 
Jag har i alla fall tagit en liten paus i packandet nu. Det beror främst på att jag inte vet hur jag ska ta mej vidare i allt men också för att jag redan har packat på tok för mycket för att bara vara borta några dagar.  Men hallå tjejer ni vet väl hur det är? Killar fattar ingenting och vi försöker förklara att packningen inte blir någon skillnad beroende på om man ska vara borta 1 vecka eller 3 veckor. Man har fortfarande med sej i princip lika mycket - det nödvändiga lixom. Vi kan väl inte rå för att vi äger ganska många nödvändiga grejer.
Killar kommer nog aldrig fatta men det behöver dom inte, dom behöver bara titta på, sucka lite och sen bära våra väskor.

Så jag antar att ni förstår hur läget är här just nu. Jag har packat "för mycket" och snubben är arg för att jag inte kan packa ordentligt.
Nu ska jag gå och käka lite sen försöka reda ut denna oreda. Även om den största oredan förmodligen är jag själv
Ha en stört bra dag!
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Homerfex

TEST

2023-04-13 @ 11:41:10

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0