Lördag

Hej

Lördag, snart är veckan över! Tacka fan för det för jag har haft en riktigt dålig vecka. Jag har försökt vända varje dag men hela tiden har det hänt något som gjort att dagen blivit till ett rent helvete. Det har varit skönt att gå och lägga sej varje dag. Jag har hoppats på att nästa dag ska bli bättre men nej, en helvetesvecka blev det. Jag hoppas verkligen att den är slut nu!
Ikväll är jag ledig från jobbet. Jag har inte varit ledig en lördag än så det kan ju tyckas vara rätt skönt, men faktiskt inte denna lördag. Vilken lördag som hels hade varit nice att vara ledig men just denna lördag ska mina roommates ha värsta festen så jag kommer inte få någon ro över huvud taget. Då kan man ju tycka att jag kan joina istället men grejen är att jag ska på personalfest imorgon och jag dricker inte två dagar i rad. Jag har varit taggad inför personalfesten hela veckan så jag tänker definitiv inte komma dit bakis.
För tillfället är jag ganska otaggad , mycket på grund av min skitvecka. Jag är orolig att det på något sätt ska förstöra stämningen imorgon. Vi får väl se hur det blir. Jag vill helst inte tänka på det just nu.
 
Mamma har skickat hit en klänning som jag ska ha och det har blivit värsta strulet med den ... såklart. Så det har också gått åt helvete. Vi får se om jag lyckas fixa allt i sista stund, annars får jag ha något annat imorgon.
 
Ärligt talat orkar jag inte gå in på allt, men som ni märker - en helvetesvecka.
 
Min lördagkväll blir inte mycket bättre. As hög musik från alla håll, jag är trött, sliten och har ingenstans att ta vägen. Snart ska jag äta för första gången idag, klockan är 20.00, jag kommer inte ens kunna chilla och njuta av en film ikväll. Det här suger. Eventuellt flyr jag till gymmet för att få lite ro senare. That's fucked up.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0