Lördag

Hej

Haft en bra helg so far? Gissa vad jag har gjort.. inte så svårt va?  Jag jobbade igår, sen var jag bara hemma helt slut, låg och slappade i soffan, käkade chirre och glodde på rulle efter rulle efter rulle. Låter som att jag var bakis va? Det var jag också.  I förrgår tog jag och två kollegor några glas virre efter jobbet. Sen hade jag som vanligt svårt att gå hem i tid efteråt. Snubben kom förbi och var med sen gick en efter en hem och det ville snubben också men jag lyckades övertala honom att gå vidare. Vi var hemma vid typ 3 eller något och sen skulle jag upp klockan 9. Jag tror att vi somnade vid typ 4 och sen vaknade jag vid 8 av att snubben var uppe. Det var den natten lixom.  Så det var en väldigt plågsam dag på jobbet igår.
Idag sov jag ut, pratade med pappa på skype, tittade lite på ph och sen gick vi till gymmet.
Jag har precis kommit hem, ganska slut och guess what! Snart ska jag till jobbet.  Jag börjar så sent som 22.00 idag. Det är sååååå segt tycker jag. Först ska jag sitta hemma hela kvällen och bli seg och trött och sen ska jag komma igång bara för att gå och jobba hela natten och få hela morgondagen förstörd. Men men, så farligt är det inte just nu. Det hade varit värre om jag faktiskt hade ett liv.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0