dagen efter dopparedan

Hej
Nu är julen snart över. Annandag jul är kvar, men det blir inte mycket till jul för min del för jag ska spendera hela eftermiddagen och kvällen på tåget till Sverige. En vecka ska jag vara i Sverige nu woop woop!  Det ska bli sååå kul att komma hem och hälsa på vänner och familj lite även om veckan kommer gå så himla fort. Jag hoppas att jag verkligen hinner utnyttja varje liten minut där borta. Det värsta jag vet, när jag har bott utanför Sverige, är att åka tillbaka hem och känna ångest för allt man inte hann med när man var i Sverige. Så, hoppas hoppas hoppas att jag fyller ut mina dagar med massa bra saker.
Problemet är att jag även skulle behöva vila upp mej lite. Så fort jag kommer tillbaka hit är det tillbaka till jobbet igen och jag var så himla sliten när jag gick av för julledighet så hoppas jag inte blir för sliten i Sverige nu.
 
Jag har inte så himla mycket planerat än så länge. Jag ska ut och ta någon öl med bröderna med flera någon kväll och sen ska jag ju fira nyår såklart. Någon middag med pappsen och lite mamma-dottertid blir det väl också. Sen kommer jag väl ha ganska fullt upp med att träffa vänner. Jag hoppas att jag hinner träffa så många som möjligt.
 
Nej nu ska jag sätta igång och packa här, har ett fullspäckat schema imorgon så vill helst ha så mycket som möjligt fixat innan jag går och lägger mej.
 
Kram på er
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0