1a december

Hej

Nu var det ett tag sen igen. Den här bloggen hoppar verkligen upp och ner i sitt värde. Ibland har jag så mycket inspiration och tycker att det är såå kul att blogga och ibland känner jag att den här bloggen har haft sin storhetstid och nu börjar allt gå mot sitt slut. Så tror jag att alla som bloggar känner i och för sej, men för min del handlar det verkligen om att lägga ner på riktigt. Det känns inte längre som att jag bloggar av en anledning, mer än att jag tycker att det är kul att gå tillbaka i arkivet.
Apropå arkiv så läggs det ju till ännu en månad idag. 1:a december! Det är ju helt stört, det här året är snart slut! Jag kan verkligen inte fatta det! Snart är det julafton igen och det känns fortfarande som att det inte var speciellt länge sen jag satt i Spanien och firade min jul. Det går inte att fatta hur fort tiden verkligen går.
1:a december. Snubben håller på att städa här och sen ska vi sticka till gymmet tänkte vi. Jag speglade min rygg idag och insåg att mina muskler är o stort sett helt borta.  Så blir det när man ligger på latsidan i 2 veckor.
 Men det är bara upp på hästen igen. Faktum är att jag tänker sätta igång en sån där månad som jag körde för ganska exakt ett år sen. För ett år sen hade jag bokat en biljett till Sverige och jag bestämde mej för att min snubbe inte skulle känna igen mej. Under en månad tränade jag stenhårt och tänkte verkligen på vad jag åt. Jag lyckades bli 1 cm smalare men jag kände mej verkligen lätt när jag kom till Sverige. Jag minns att jag kände det extremt mycket när min snubbe satte händerna i min midja. Min mage bara försvann då. Det hade aldrig hänt tidigare så klart det var en helt sjuk känsla.
Jag har gjort det en gång tidigare. Nu är planen att fira nyår i Sverige så jag har en månad på mej att göra det igen. Men denna gång har jag en betydligt längre väg att gå.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0