Stockholm by gummibåt 2013

Hej

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg med massa mys i solen. Själv har jag haft några blandade dagar. Men jag har i alla fall fått chansen att vistas en hel del i solen.
I fredags träffades jag och några vänner i rålis för att sola och bada, supermysigt! På kvällen lagade jag och snubben quesedillas och kollade på film.
På lördagen vaknade jag ganska tidigt för att sticka iväg på Stockholm by gummibåt. Jag har ju velat vara med i några år nu men varje år har det varit något som kommit emellan, men inte detta år. 
 
Det var sjuukt mycket folk på plats så det gick ju rätt segt fram med båtarna, men det gjorde ju ingenting.
 
Det var dock jävligt tragiskt att en kille dog. Jag såg hur folk förgäves försökte få liv i honom med HLR. Dom försökt täcka vad som pågick med en filt men alla fattade ju. Under en rätt lång tid spärrade polisen av så att ingen båt kom ut ur kanalen så det ända alla kunde göra var att vänta och vi som var tillräckligt långt fram såg hur dom försökte få liv i killen.
 
Jag har aldrig sett döden på så nära håll så jag hamnade i någon typ av chock var avtrubbad resten av dagen. Jag kan fortfarande inte riktigt släppa det. Jag tänker på hans vänner som var där, hans familj som aldrig fick hem honom, hur fort allt måste ha gått. Det kunde lika gärna vara en av mina vänner.
Det kändes helt konstigt att eventet bara fortsatte som om ingenting hänt. Men å andra sidan, vad skulle alla dessa båtar fulla av människor gjort?
Men även om man inte bara kunde avbryta eventet är det väl inte så konstigt att man funderar över hur allt kunde fortsätta så oberört. Hög musik, tjejer som dansar halvnakna, ungdomar som sveper starköl efter starköl...bara en kort stund efter att en kille blivit förd till sjukhus.
Jag tror inte på Gud men om han finns får vi väl hoppas att killen hamnade hos honom.
 
Bortsett från det tragiska hade jag en väldigt mysig dag. Jag hoppas att vi kan göra om det nästa år men en stor båt som alla kan få plats i.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0