Pjucks

Jag hittade en bild på ett par pjucks jag tydligen inte visat upp än.. Om jag ska vara ärligt så finns det 3 par skor till som jag inte har hunnit slänga upp än.  Det blir ruskigt jobbigt den dagen jag ska flytta alla skor härifrån
 
Hur som helst var det här i alla fall ett par skor jag verkligen behövde - ett par svarta pumps.
I flera år har jag sagt att jag måste köpa ett par men jag har aldrig hittat domperfekta. Antingen har klacken varit för hög, för låg, för fet eller för smal. Eller så har platån varit för hög eller för konstig eller på något sätt så har skon sett skum ut. Om skon äntligen har varit snygg har priset varit så häftigt att till och med den rikaste skulle sätta i halsen. Jag menar, svarta pumps vimlar det ju av. Varför skulle man krydda med några kottar när man kan hitta ett par liknande för några ynka hundralappar?
Tja, så tänker jag i alla fall. Kvantitet för kavalitet.  Dessutom är det inte alltid säkert att dom dyraste skorna håller längst, så det så.
 
Hur som haver. Jag har, mot alla odds, äntligen hittat ett par som jag tycker väldigt mycket om. Klacken =' awesome, höjden = perfekt, platån = grym, priset = OMG det var billigt, men har tyvärr glömt bort det .
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0