Hårdträning

Juste! Ni har ju säkert sett att jag gått upp en hel del i vikt... Neej jag är inte på smällen.  Okej ,det där var inte ens kul egentligen.  Såå, uttjatat.
Hur som helst så har jag det. I don't know why, men det är väldigt irriterande så ni har nog också sett att jag börjat röra på mej massor.
Det gjorde jag ju innan också men nu kör jag mycket mer dagliga promenader, väger min mat och så vidare.
 
Jag har redan supersvårt att gå ner i vikt, alltså SUPERSVÅRT!
Det spelar knappt någon roll vad jag gör. Oftast när jag verkligen krigar går jag upp i vikt istället för ner. Snacka om ångest.
Hur som helst har min kille nu bestämt sej för att motivera mej lite extra.
 

 
 
Nu fattar ni nog ingenting, men som tur är ska jag såklart förklara.

Han har nämligen bestämt att när jag är nere på 60 kilo ska han bjuda med mej till Cypern.  Personligen fattar jag inte vad som hände. Aldrig i mitt liv har jag vägt ens 60 kilo och nu var det ett bra tag sen jag sprang förbi den siffran. Skittrist är det och jag mår inge bra över det, speciellt inte när jag krigar så mycket som jag gör. Vissa säger att det är min psykiska hälsa det är fel på och att det påverkar. Jag vet att det har ett finger med i spelet men jag har svårt att fatta att jag skulle må dåligt på något sätt, det är i alla fall inget jag känner av.
 
Anyway. Jag ska kämpa på så gott jag kan, as Always men jag har sagt till snubben att han kan lugna sej med sparandet eftersom det vanligtvis tar mej 1-3 stenhårda månader att gå ner 1 kilo. Jag hoppas att jag lyckas med detta!
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0