19 april

Hej
 
Jag hoppas att ni alla mår bra. Själv är jag trött. Som vanligt.  Jag kom nyss hem från gymmet och snart ska jag hälla i mej en proteinshake och sen låtsas att jag är mätt.
Jepp, livet är hårt. Speicellt när man upptäcker att man levt loppan lite för hårt och plötsligt visar vågen en viktuppgång på 10 kg. Inte kul! Så som straff ska jag nu försöka gå ner 15.
I och för sej är det nog rätt omöjligt. Går jag ner 15 kg kommer jag inte bara vara ruskigt ful, jag kommer knappt existera dessutom. Att gå ner 15 kg när man styrketränar varje dag är ju inte det lättaste.
Men jag vet att min viktuppgång inte har något med det att göra. Nu blir det svinhård livsstil här ett tag. Jag startade idag, fast jag skulle startat i onsdags, med att bränna strax under 500 kalorier på löpning och cykling. Sen blev det lite lite styrketräning för magen och benen men nu kommer jag lägga om och köra nästan bara motion på gymmet. Det suger men jag kommer komma tillbaka till styrketräningen snart igen.
 
Nog om det. Om 20 minuter ska jag jobba och ikväll blir det mys i soffan med let's dance, så länge jag pallar se det, och sen film.
 
Hoppas ni får en bra fredag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Latinos4life

Sexig pose :)

2013-04-20 @ 04:47:06

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0