12 februari

Nu kom jag på att jag fortfarande inte har berättat klart om min lilla semester i Sverige! Det är ju rätt otroligt. Jag kom tillbaka till Spanien 21 februari och då ville jag sprida ut inläggen om semestern i Sverige men det var väl kanske inte riktigt tänkt att jag efter över 2 månader fortfarande inte skulle vara klar.  Ajja, här kommer nästa dag i alla fall.
 
 
Den 12:e februari vaknade jag och Pontus som vanligt hemma hos mej. Vi slog igång en film och tog det lugnt några timmar innan vi packade ihop träningsväskan och stack till gymmet som ligger 5 minuter från hans lägenhet. När vi hade tränat färdigt stack vi hem till honom och där stod hans mamma och hans syrra och lagade mat. Till min stora förtjusning blev det tacos.  Mycket mer än så hände inte den kvällen. Vi käkade och snackade och när alla var trötta på det stack jag och Pontus hem till mej igen där vi slog igång nästa film. Vi höll på att plöja igenom Arne Dahls 5 filmer så vi tittade på den näst sista i serien men vi orkade inte se klart den utan somnade vid ca. 2.00.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0