Onsdag

Hej
Hoppas allt är bra med er. Själv sutter jag och pustar ut efter lite trädgårdsarbete. Gaash det är tråkigt men det måste ju göras. SE; jag hade aldrig gjort det om jag inte hade fått pröjs för det.  Jag brukar palla 2 timmar sen är jag så uttråkad att jag ger upp. Det ger ju inte så mycket pengar förstås så nu har jag bestämt mej för att börja kriga lite och köra minst 3 timmar per dag i alla fall. När en vanlig arbetsdag heter 9 timmar så är ju det här rema rama barnleken, men jag antar att det är så det blir när man får bestämma sitt schema själv.
 
Resten av kvällen blir lugn och skön, som vanligt. Men det är torsdag, jag har inga planer och jag tycker att jag flängde runt tillräckligt mycket igår.  Dessutom har jag fått hem ett nytt paket med nitar  Jag beställde 100 stycken för några veckor sen, men dom räckte inte hela vägen så nu har jag beställt 100 till som kom idag.  Dom lär inte heller räcka och jag dör för att bli klar med mina shorts! Jag har hållt på med dom i flera månader nu. Visserligen inte varje dag, då hade dom ju varit klara för länge sen, men ändå. Det är inte långt kvar nu. Nitarna ska på, det sista ska sy fast och sen ska jag finslipa stjärnorna. Efter det tror jag baskemej att dom är klara.  Wait and see!

Puss och kram // issa
 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0