Med facit i hand

Jag hade egentligen tänkt blogga men fastnade fullständigt för några inlägg jag skrev back in the days. Ibland är det verkligen srkämande att se hur man har tacklat olika situationer i livet. Jag kan inte låta bli att fundera över om jag hade gjort samma saker idag eller om jag hade gjort precis det jag gjorde.
 
Jag känner ju mej själv och när jag läser mina gamla inlägg inser jag verkligen att andra ibland måste tycka att jag gör fullständigt idiotiska val i vissa situationer. Men jag, som känner mej själv, vet hur jag har tänkt och även om jag ibland ångrat det hela efteråt kan jag inte blama mej själv för det finns ingenting som säger att ett annat val hade gett ett bättre resultat.
 
Bara en tanke som slog mej nu. Hur ofta tänker man inte just det; tänk om jag hade gjort på ett annat sätt..
Det är så förbaskat lätt att tänka med facit i hand, och jag slår vad om att man hade tänkt likadant om man faktiskt hade gjort på ett annat sätt och fått ett annat facit.
 
 
En yngre issa
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0