Lördag

 
Hej
 
Idag har det såklart varit fullt upp, precis som alla andra dagar den här veckan. Först och främst har jag varit hos mamma och gått igenom hur man betalar räkningarna i Spanien. Det verkar inte så himla svårt, fast nu när jag tänker efter gick vi faktiskt aldrig igenom det.  Ajja det löser sej.
Efter det åkte jag hem till pappa och började forska om kameror och sen stack jag iväg och köpte en ny  Jag har haft väääldigt många kameror sen jag började blogga nu. Jag tar ju sönder dom hela tiden.  As jobbigt. Och varje gång tänker jag; den här ska jag fan vara rädd om. Och sen går det som det går.
För en stund sen började jag ta tag i packningen. Inte en minut försent.  Jag åker om typ 18 timmar så jag hoppas verkligen att inget saknas nu som jag inte hinner fixa. Resten av kvällen ska jag försöka få ordning på allt, packa, städa och se till att jag har allt på plats. Sen ska jag käka middag med pappa och bara chilla. Myslördag. Jepp jepp.
 
Ha en bra lördagkväll people
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0