Söndag kväll

Nu ska jag fortsätta städa och diska lite här. Jag har varit otroligt långsam med att sätta igång med det, men vad tusan det finns ju flera dagar.
Om en halvtimme börjar solsidan så då ska jag kolla på det. Sen ska jag ge mej ut och springa, köra lite styrketräning och efter det blir det en sen middag, kanske en film och förmodligen ett långt samtal med Pontus. Vi brukar snacka rätt mycket på kvällarna. Ibland ser vi en film tillsammans, ibland snackar vi bara och ibland dricker vi några bärs. Får väl se vad vi hittar på ikväll, men oavsett vad ska jag försöka att inte somna för sent. Men det blir nog för sent. Jag och Pontus tog en rejäl sovmorgon i morse och känner jag mej själv rätt kommer jag inte kuna somna sen.
Jävligt jobbigt för jag vill gärna vara pigg till spanskakursen.. Damn, det påminner mej om att jag har glömt spanskaläxan.. IGEN!!
 
Later
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0