Porr

Porr..
 
Ett ämne jag inte nämnt så mycket - konstigt nog.
 
 
 
Häromkvällen kom jag och Pontus i på någon intressant diskussion, som jag för övrigt inte minns, och det fick mej att tänka lite.
Det här är mina små tankar kring porr.
 
Till att börja med är hela skiten riktat till killar. Jag menar, i hur många rullar ser man ens hela killen i mer än 3 sekunder?
Jag är ingen expert, men jag gissar på; inte många. Det är en av mina teorier till varför det är så otroligt mycket lättare för en kille att erkänna att han porrgluttar, än vad det är för en tjej. Som kille förväntas det nästan att man ska vara mer eller mindre porrfixerad. Som tjej tror man att allt killar kan i sängen är hämtat från rullar dom sett om och om igen och som kille är det aldrig konstigt att bli påkommen med en trevlig samling filmer, bilder och så vidare.
 
Som tjej å andra sidan, är det svårare att erkänna att man då och då stänger ner bloggar, facebook, shoppingsidor och istället hamnar på helt andra grejer.
Varför?
Min teori är att det hela är lite skämmigt. Har man fått för sej att det hela är riktat till killar är det lätt att känna att man rullat iväg på helt fel spår när man som tjej intresserar sej för samma grejer. Egentligen tror jag att minst lika många tjejer som killar porrsurfar, det är bara det att det är så mycket svårare att erkänna det som tjej.
Utöver att det lätt kan kännas som att man kanske inte borde porrsurfa, eftersom det är killars uppgift, tror jag att man kan känna att man har svårt att förklara varför man finner någon typ av njutning i att kolla på när en tjej suger av x antal killar, bli knullad av x antal killar och så vidare. Det är tjejen hit och tjejen dit och varför tusan skulle tjejer vara intresserade av att se en naken tjej ligga och skrika för kung och fosterland?
Det var just det.
Det är ju inte jättelätt att erkänna att man tänder till på det.
 
Självklart har jag en teori även om varför man överhvuudtaget kan tända till på det som tjej. Min teori är att det hela handlar om fantasin.
Okej, när man studerar ämnet "kvinnlig orgasm" är punkt ett för att lyckas att tjejen ofta måste fantisera om massa grejer, slappna av och fantisera.
Porren ger människor möjlighet att se sina djupaste fantasier framför sej, eller som jag beskriver det; tar med en till en annan värld.
Jag brukar koppla till en trevlig fylla. "Så blev det fredag och igen och redan på efteriddagen börjar man känna ett visst sug efter alkohol. Inte för att man nödvändigtvis tycker att det är sååå himla gott, utan för att man någonstans fantiserar om den trevliga världen man hamnar i så fort man druckit tillräckligt. Det är en värld som bara existerar i sinnet, den finns inte i verkligheten men man finner någon underbar njutning i att vara dära när man väl är det".
På samma sätt tänker jag kring porr.
 
Alla människor har någon eller några grejer som dom tänder till på. Kankse är det saker som man inte snackar om, men man drömmer om det likt förbaskat. Med hjälp av en porrfilm kan man få se sin fantasi bli verklighet och på så sätt blir en fantasi verklighet.. till viss del.
 
På samma sätt som dom flesta rullarna slutar med en sats i ansiktet på tjejen, eftersom det är det dom flesta killar drömmer om men inte så ofta får utföra i verkligheten, kan en tjej tända till på det hon ser på rullen för att det är en behandling hon gärna vill ha men kanske aldrig riktigt får.
 
Porr har alltid varit ett hatat ämne från min sida. Jag har varit förbannad på att jag har tolkat det som kvinnoförtryck, att män alltid förväntar sej att kvinnor ska bete sej, göra som och att allt ska vara som i porrens värld. Jag har vairt lack på att man som tjej alltid blir jämförd med tjejerna på filmerna, jag har irriterat mej på att samhället styrs så mycket av porr och att vissa påverkas så mycket av det.
 
Numera tänker jag lite annorlunda. Jag ser porr som en möjlighet att utveckas sexuellt. Man får tips på lite bra ställningar, lite inspiration till nya grejer och man får en möjlighet att leva ut sina fantasier utan att behöva avslöja för någon vad man egentligen tänder till på i sängen. Däremot står jag väl fast för att vissa hanterar porr så fruktansvärt klumpigt. Men det är människor jag kan välja att undvika.
Istället för att irritera mej på hur folk påverkas av det hela, har jag börjat kolla åt ett annat håll och kan bara stolt säga att kommer ett äckligt svin och börjar med just dom grejerna jag irriterar mej på, kan jag bara gå därifrån. Jag kan ligga med någon annan, svårare blir det för honom.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0