8 oktober

Igår hade jag en rätt seg dag. Jag hade sovit dåligt och var ganska trött så min måndag var riktigt tuff. Jag trampade iväg till kursen och efter det åkte jag och handlade massa mat. Självklart kunde jag inte låta bli att gå förbi Bershka. Jag menar, jag har varit här i en vecka nu och jag cyklar förbi detta underbara köpcentrum med H&M, ZARA, Bershka och en massa andra klädaffärer varje dag, och inte en enda gång har jag stannat för att titta lite.
Men igår när jag bestämde mej för att testa en annan mataffär, då passade jag på att gå förbi Bershka på vägen. Dom har en hel del snyggt just nu. Jag som har lite passion för saker med päls på kragen, blev ju rätt lycklig när jag hittade några västar och några otroligt mysiga koftor. Men jag stod på mej och köpte inget annat än mat. 29 euro för att jag inte ska dö. Det är helt sjukt vad man pungar ut för att få äta lite egentligen. På lite mer än en vecka har jag lagt 60 euro på mat. Okej jag får massor för det men nu får det ta mej tusan vara nog! Jag kommer behöva mer youghurt men tänker inte lägga en spänn till på massa mat. Jag njuter ju inte ens av det. Jag bara slänger i mej det lite snabbt så jag ska slippa svälta ihjäl. Jag hade hellre lagt det på ett par snygga skor, helt ärligt.
 
Ajja. Efter att ha lagt mina 29 euro på maten cyklade jag hem med 30 ägg på pakethållaren, en rygga som var överfull och två vinglande påsar på styret så ja, jag fick en hel del för mina 29 euro. Resten av dagen gick åt till att försöka få ordning på shortsen jag syr, sola lite, träna och kolla på film med Pontus.
 
Mest irriterande av allt var att jag var så himla trött men när jag väl skulle sova blev jag pigg och somnade inte förrän vid 4 i morse. That sucks
 
Såhär ser det ut när jag sitter inne på Skype och blabblar om allt och ingenting.  (Eller tja, igår i alla fall)
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0