31 oktober

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er som vanligt. Själv är jag på rätt bra humör idag, eller jag blev det nyss. Men jag fattar inte varför. Jag börjar typ få mensvärk och i övrigt finns det faktiskt ingenting att sitta här och le över. Möjligtvis att en klänning jag vill ha har kommit tillbaka till Nelly.  Jag ska försöka använda mina skills och få min kära pojkvän att beställa den. Om jag är riktigt skillad, vilket jag är, lär jag få med mej ett par brallor jag gärna vill ha också.
Jag får väl lära er tjejer hur man lättast går till väga för sånna grejer någon gång.  (Alla killar skriker; neeej för i helvete gör inte det!)
 
Anyway. Det är onsdag och veckan bara rusar fram. Jag är i alla fall stolt över att jag pluggade spanska i 2 timmar igår, även fast jag var ledig från kursen. Jag ska ge mej på något liknande även idag, men först på listan står det lunch och sen ska jag så småningom dra ut cykeln på en tur över hela området för att söka jobb.
 
Wish me luck!
 
Ha en bra dag.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: josefine

snygg jacka!
vart e den ifrån? :D

2012-10-31 @ 16:01:33
URL: http://joseefiiinee.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0