25 oktober

Nu tänkte jag att jag kan berätta lite om vad jag har sysslat med under dom dagarna då jag inte har bloggat.  Pontus kom ju hit i onsdags kväll och det var då jag slutade skriva. När han kom hit drack vi vin, käkade pizza och satt och pratade till typ 5 på morgonen.
När vi vaknade nästa morgon var jag fortfarande full  Som tur var hadde jag förutspått det, så jag hade tagit ledigt från spanskan.
 
Vi lyckades i alla fall ta oss till poolen, men vädret var rätt trist så vi badade lite och sen gick vi tillbaka till huset igen.
 
 
 
Lite senare tog vi varsin cykel och trampade iväg till Pontus hus som ligger precis i närheten. Hans hus var verkligen hur fint som heslt, så jag kunde inte låta bli att gå runt och knäppa lite bilder.
 
 
På vägen hem till mej stannade vi och handlade mat och goda saker.  Vi snurrade runt i mataffären sjukt länge men jag fattar inte riktigt varför.  Hur som helst slängde jag i alla fall ihop tacos när vi kom hem och sen kollade vi på 2 filmer och duktiga jag fick även lite spanska gjort.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0