12 oktober

Hej
 
Idag är det en sån där dag då Spanien ska fira något igen.  Det innebär att jag är ledig från min kurs och egetnligen hade jag tänkt passa på att ligga ute i solen och försöka få lite färg. Tyvärr ville vädret vara molnigt idag så istället har jag hittills tittat på en film och väntat på att solen ska titta fram. Man kan ju få lite färg genom molnen, men eftersom jag har så himla svårt att bli brun känns det helt onödigt att ens försöka just nu.
 
Idag är det fredag igen så jag ska passa på att sticka iväg till sportbaren jag var på förra veckan.  Ta några glas och se vad som händer. Den riktiga anledningen till att jag ska dit är för att jag sökte jobb där förra veckan och tänkte försöka ligga i lite för att få det. Dom kan ju knappt kontakta mej så även om dom vill ha mej kan dom inte säga det.  Jag tänkte trampa dit lite senare ikväll och kolla om dom fortfarande söker folk och i så fall försöka sälja in mej själv så bra som möjligt.
Fram tills dess ska jag plugga lite spanska. Det finns massor jag borde ha försökt lära mej men som jag har skjutit upp.
Först ska jag käka lite lunch och så måste jag hinna med dagens träning innan jag drar fram en flarra vin.
 
Är humöret på topp lär det nog kunna bli en bra fredag.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0