11 oktober

Hej
 
För en gång skull sov jag bra i natt så idag har det varit en rätt fridfull dag för min del. Som jag sa börjar min kurs tidigare på tisdagar och torsdagar nu så i morse var jag uppe redan vid 8.30.
När jag kom hem gjorde jag som vanligt lite lunch och tog det lugnt. Sen gick jag ut och la mej i solen ett tag men det blev inte längre än kanske en halvtimme, sen började det åska. Det har varit väldigt varmt sen jag kom hit för typ 10 dagar sen så det känns bara bra att det kan åska lite så huden får svalna lite.
 
Konstigt nog har jag inte blivit ett dugg brun sen jag kom.. Det är väldigt skumt tycker jag. Jag brukar ha svårt att bli brun, men förra gången jag var här blev jag rätt brun på bara en vecka. Men å andra sidan har jag spenderat 3 veckor på solkusten utan att bli ett dugg brun. Undrar vad det beror på. Ibland får jag massa färg och ibland spelar det ingen roll vad jag gör. Lite som med min vikt. Jag tränar som en jävla tönt och käkar ganska lite och framför allt försöker jag tänka på vad jag käkar - ändå är jag lika tjockis.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0