Fredag

Hej

Min dag började med att läsa igenom alla papper från Tingsrätten - minns ni? Jag var ju på rättegång för några veckor sen och nu kom jag att tänka på att jag aldrig tog reda på om den tilltalade blev dömd. Han dömdes ganska hårt kan jag säga - fast han förtjänade det. Jag tror att han hade lurat 7 tanter på pengar, den här gången, däribland min farmor. Han var dömd för liknande grejer tidigare och tydligen har han fortfarande inte lärt sej. Han dömdes till fängelse och utvisning. Hej då.

Sen ringde jag nyss och bokade om min tatueringstid.. eller rättare sagt, jag bokade av den och ska försöka boka en ny nästa vecka. Surt som tusan.  Jag fick välja mellan jobb och tatuering och då valde jag jobb såklart. Aldrig att jag ringer min chef och ställer till med problem så han måste fixa någon som kan jobba istället för mej bar för att jag ska tatuera mej. Nej då får det vänta.

Om ett tag ska jag sticka iväg till kickboxningen och träna igen. Det var två veckor sen så nu är det verkligen dags att sätta igång igen!

Hoppas ni får en bra fredag


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0