Dag 4 - Söndag

På söndagen var vi igång igen. Jag blev väckt vid 8.30 för att vi skulle åka iväg på någon söndagsmarknad. Anledningen till att det var så tidigt var för att slippa bilar, för mycket folk och en tryckande värme.
När jag vaknade och gick in på badrummet konstaterade jag att mitt ena öga hade svullnat upp – som om jag inte redan hade tillräckligt!
Men det stoppade i alla fall inte mej från att hänga med till marknaden. Vi klädde på oss och sen åkte vi iväg. Vi åkte vilse en del men efter mycket om och men hittade vi alla fall rätt.
Här är ett klipp som jag spelade in i bilen.

           

Jag tog aldrig några bilder på marknaden för jag var alldeles för trött för det men jag kan berätta att vi började med att käka frulle. Vi satte oss på ett ställe där det redan satt två bord med gäster och servitören var så stressad att man kunde ana en hjärtattack på väg. Det roliga var att det fanns säkert 20 bord så jag undrar hur han ser ut när alla är fyllda eller när han ska hem efter en arbetsdag. Stackren haha.

Hur som helst fick jag veta att Moncia alltid drömt om att äga en vit skjorta och en brun skinnrygga. Själv har jag alltid drömt om att äta en vit boll.  Monica uppfyllde båda sina drömmar på marknaden, själv fick jag tag i en vit boll men den uppfyllde inte riktigt alla krav. Den var stenhård och kommer ta en månad att käka upp. Min dröm är att äta en vit boll som är mjuk.. typ.

När vi kom hem från Marknaden chillade vi ett tag, sen käkade vi middag och sen bestämde vi oss för att det var dags att röra på sej. Vi lämnade bilen hemma och tog en promenad in till Torrevieja centro. Det tar ungefär 40 minuter, men sen ska man ju gå fel några gånger så man får lägga på några minuter till.
Dessutom behövs en del vätskekontroller på vägen. Nu var det visserligen söndag så det var inte mycket som var öppet, men vi hittade ett ställe som låg lite gömt. Vi satte oss där, beställde varsitt glas vin och sen fyllde vi ut resten med en jäkla massa skratt, framför allt åt skylten på andra sidan gatan.

Morsan berättade att hon hade sett sen förut och att hon och Mini då spekulerat kring analproblem och sånt. Mitt i någon diskussion mellan Monica och mamma (om något helt annat) utbrast jag att jag tror att det är en klinik för typ analblekning och skit. Det är synd att jag inte filmade det för mamma ramlade av stolen för att hon skrattade så mycket.

Efter att vi hällt i oss vinet fortsatte vi ner mot stranden och mot Tango. Vi hade planer på att gå tillbaka dit för att bevisa att vi kan uppföra oss som folk, vilket jag egentligen tyckte var lite löjligt. Mamma är ju stammis där så dom känner ju henne vid det här laget. Men jag sa inte emot, jag gillar Tango så tja, varför inte slå ihjäl några timmar där?












                    


Det blev ingen megalång visit innan vi drog vidare. Vi hamnade på det stället där jag var först när jag gick ut ensam och faktum är att vi bara tog en drink! Sen var klockan närmare 2.00 och vi åkte hem. Framsteg!





Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0