Dag 3 - Lördag

När jag vaknade var tanterna redan vakna. Mamma var bakis, Monica var smått bakis och själv var jag allmänt seg. Vad kan vara bättre än att ligga vid poolen och slappa en sån dag? Inte mycket, så det var vad vi gjorde.












Vi orkade inte ligga där speciellt länge, utan gick tillbaka till huset redan efter typ en halvtimme. På vägen hem passade jag på att spela in en liten videoblogg.

         

                 


Lite senare åkte vi till affären och köpte hem grejer för att laga tacos. Medan morsan fixade med det målade jag naglarna med mitt nya nagellack som jag köpte dagen innan. Det kommer komma lite bilder sen så ni får se hur fin färg det är, men såhär ser själva lacket ut.


Vid middagen skämtades det om kvällen vi haft och plötsligt säger mamma att hon redan bränt 2000 spänn – på vad?
Ingen visste, såklart. Så är det alltid med tjejer. Man har nästan aldrig koll på vart stålarna går. Hur som helst hade hon bara köpt lite småsaker på marknaden, typ 3 scarves och en liten klänning till min brorsdotter. Från och med denna stund började jag tjata om att mamma hade bränt 2000 på 3 scarves – det var lika kul varje gång.
Sen fick jag syn på notan från Tango. Om mamma hade pröjsat den hade det hela varit lite mer logiskt. Det roliga i kråksången är att Monica var den som degade.


Middagen förresten, den kunde inte blivit bättre. Är man bakis sitter tacos alltid fint.. eller förresten, oavsett vilket humör man är på – tacos sitter alltid fint.






Efter middagen la jag mej i soffan och kollade på tv. Timmarna gick och sen började det rycka i ögonlocken igen. Mamma tyckte att det var lite surt att en dag av resan gick åt till att vara bakis, men å andra sidan behöver man en dag vid poolen.. eller tja, 30 minuter.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0