Tisdag

Hej

12 timmar av sömn.. glad men med lite ångest sitter jag nu här. Jag skulle städat och fejat idag men ser ut som att jag får skjuta upp det  Här har vi proffsskjutaren på hög nivå.

Det känns i alla fall grymt att vara pigg, jag menar sover man 12 timmar behöver man nog antagligen det - det är ju knappast en normal nattssömn. Men å andra sidan inser man sen när man vaknar att man precis förlorat ett halvt dygn och sovit bort allt annat man skulle göra. Det här är det största problemet med att vara nattuggla. Hur mycket jag än sover, blir jag aldrig riktigt pigg. När klockan ringer efter 9 timmars sömn stänger jag av den och somnar om. 3 timmar senare är jag fortfarande trött. Jag hoppas att detta är en period bara.

Om ett tag ska jag slänga i mej lite käk och rusa iväg till träningen. Jag är stel i ryggen som tusan efter igår, men det kan inte hjälpas. Det är bara ta nya tag och hoppas att det går över.
Det blir först 40 minuter styrketräning och sen 1:20 kickboxning. Så ser min tisdag ut.

Hoppas ni får en grymt bra dag


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0