Planer för onsdagen

Jag är jäkligt taggad på min onsdag.. men ändå lite nervös. Först ska jag försöka vakna tidigt, som vanligt, sen ska jag misslyckas med det, som vanligt.  Om jag vaknar tidigt ska jag fixa allt som jag inte hann fixa idag och sen planera lite.
Vid 15.00 bär det av till träningen och sparring. Sparring är alltid lite nervöst för man vet aldrig om man kommer gå därifrån hel och ren eller med 2 kilo papper i näsan. Hittills har jag klarat mej, men det har ibland varit hårfint. Folk slår gärna för hårt och för fort och glömmer gärna att det är träning och att alla kanske inte är jättevana vid att få en miljard slag emot sej.
Dessutom blir det gärna så när man är ny och nervös - man slår och slår och slår för att slippa bli slagen. Det är den sämsta taktiken som finns i den här sporten.  
Efter träningen ska jag sticka iväg och provjobba på en bar. Om allt går bra och om jag har lite tur så får jag jobb där. Det skulle vara perfekt!
Det blir mycket bättre än Temple och After, eftersom det är betydligt mer centralt och inte alls lika styrt av turism och sommarsäsongen.
På natten kommer det ta 30 minuter för mej att ta mej hem, hur grymt är inte det?

När jag slutar jobba ska jag möta upp Linda för en bira och lite tjejsnack.

Jag är så taggad på allt att jag troligtvis kan glömma allt vad sömn heter.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0