Nya underkläder

Med min bh-storlek travar man inte bara in på H&M och tar den första bästa snygga man hittar och köper den, tyvärr. Jag hade gärna velat att det skulle vara så men det enda som finns på H&M är B- och C-kupor (och någon enstaka A, vilket är oerhört löjligt).
Enligt någon statistik jag såg för en herrans massa år sen, har svenskor minst bröst i hela Europa, jag som rest mycket är inte förvånad, men det fråtar inte att det faktiskt finns några som har lite större tillgångar. Det finns väl massor av anledningar till det. För det första bor det inte bara 100% svenskor i det här landet. Faktum är att dom allra flesta är blandraser. Utöver det käkar ju folk som hästar och en extra häst bara för att - inte konstigt att folk rullar fram mer och mer.
Med fett på kaggen kommer även fett på benen, armarna, ansikter, röven och - brösten. Hej och hå.

Min storlek är, what so ever, helt bannlyst på marknaden så jag måste beställa från internet.. eller gå till tantställen där alla grejer är vita, svarta och hudfärgade, och dessutom totalt neutrala. Sånna affärer har lixom skrivet på skyltfönstret: Hej, kom in och handla om du vill bli av med din man snabbt och enkelt.
Nej tack.

Jag gillar inte alls att behöva beställa, eftersom storleken varierar från modell till modell och färgerna, modellen och passformen är inte alltid detsamma som på bilden. Någon mer än jag som har det problemet?

Hur som helst har jag nu beställt från Halens, så jag tänkte väl tipsa lite dårå. Först och främst fick jag skicka tillbaka en gång för att jag hade felbedömt storleken och nu har jag bestämt mej för att behålla även om det kunde ha varit något bättre.

2 av bh:arna har gelekuddar, vilket kanske kan vara kul men känns helt obetydligt faktiskt. Om ni vill beställa trosorna beställ då en storlek mindre än vad ni brukar ha. Jag var på väg att bestäla 36/38, eftersom jag oftast har 36, men beställde istället 32/34 och dom sitter jättebra så tänk på det.



♣ Rosa bh - Halens - 149 kronor
♣ Grön bh - Halens - 149 kronor
♣ Svart bh - Halens - 69 kronor
♣ Rosa string (2-pack) - Halens - 98 kronor
♣ Gröna string (2-pack) - Halens - 98 kronor


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0