Lördag

Hej

Jag har haft ett väldigt skumt dygn. Jag jobbade som vanligt till 3.00, men istället för att åka hem åkte vi på after work. Jag, Malin och Linda kom in på White runt 04.00, vilket kan tyckas vara rätt onödigt eftersom man får pröjsa 200 pix för en timme då. I princip är det ju det - om man har tänkt att gå hem efter den timmen.
Vi träffade genast någon som bjöd på en runda och sen träffade jag någon annan som bjöd mej på mer. Man hinner ju inte dricka så mycket på en timme, men det känns ändå grymt att det enda jag betalade var inträde.

När dom stängde åkte vi på efterfest och tja.. sånt drar ju gärna ut på tiden. Vid typ 08.30 började vi rulla därifrån.
Det finns väl inte mycket mer att säga om det. Efterfesten var på låg nivå och jag har så mycket i skallen just nu så jag har svårt att slapna av och bara försöka ha kul. Även om jag var rätt dryg igår, allmänt avrtubbad och otrevlig, så var det flera killar som vägrade låta mej vara ifred. Inte ens efter att jag bokstavligt talat bett dom gå flera gånger på ett minst sagt otrevligt sätt, gick dom.
Jag fattar inte hur man kan stå kvar när någon är så otrevlig mot en. En av dom sa väl något i stil med att när jag var sådär otrevlig blev han bara mer och mer besatt av att fortsätta snacka med mej. Sånt tycker jag är riktigt creepy.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: J

Dom ville väl ha dig i säng och vem vill inte det, du ser ju ut som en riktig härlig bimbo att plocka hem, sen ska du ner på knä och sen köra in den i din mun.. men sånt är du väl rätt van vid ;) Det är väl så du tackar för drinkarna babe. Du sväljer inte bara sprit :)

2012-03-13 @ 02:05:44

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0