Läs en bok

Söndagar brukar vara en perfekt dag för hemmaspa. Numera blir det sällan så för min del, eftersom jag tränar på vardagarna och inte vill tvätta håret varje dag. Jag brukar därför hålla mej på söndagar och tvätta håret först på måndagar.
En annan bra sysselsättning på söndagar, som man sällan tänker på, är att läsa. Jag har nyligen, i samband med mina sena arbetsnätter, börjat läsa en bok. Det är den första boken jag läser sen högstadiet faktiskt.

Det är hur som helst ett litet tips. Det är jäkligt bra att läsa, men man tror ju inte det speciellt inte eftersom man aldrig gör det längre.

Den här boken läser jag just nu och den handlar om en tjej som har missbrukat droger och tvångsintas på ett behandlingshem av sin familj. Som titeln antyder, blir det inte riktigt som hon tänkt sej. Av någon anledning tror hon att hon ska komma bort på en liten semester med gym, spaavdelning, bastu och massage. Jag har inte kommit så långt än, men jag antar att det inte riktigt blir som hon tänkt sej.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0