Issa möter amerikanska ambassaden

En av mina stora nackdelar är verkligen att jag skjuter upp typ allt. I alla fall i vissa perioder. Jag tror att dom flesta känner igen sej i att man skjuter upp jobbiga saker eller saker som känns obehagligt eller negativt på något sätt, det är ju knappast konstigt. Men jag skjuter upp precis allt som innebär att man måste använda kroppen eller hjärnan.
Jag tror att det blir så när man inte jobbar - man vänjer sej vid att bara ligga och slappa så minsta kraftanstängning är pain in the ass.

Jag har en todo lista som jag har kvar sen i somras. Det säger ett och annat om min prestationsnivå. För typ en månad sen skrev jag om att jag har satt igång projekt; green card. Inte för att jag någonstans tror att det här är ett skepp som kommer hitta till Sverige och ta mej till USA, men drömma kan man ju. Nu har jag äntligen, efter att ha fått en påminelse, skickat en bild på mej själv till amerikanska ambassaden. Hur svårt kan det vara?
Svårt tydligen.

Jag tog kort på mej själv vid 3 tillfällen innan jag tillslut lyckades välja en bild som jag tyckte var tillräckligt bra för att folk på amerikanska ambassaden ska få sitta och skratta åt den. Jag skickade iväg den för typ 5 minuter sen och innan dess fick den såklart gå igenom en ordentlig kontroll i PS. Vad tycker ni? Tror ni att dom kommer ta mej för en terrorist?


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0