Ett år har gått

Visste ni att det idag är exakt ett år sen jag tog studenten? Det känns helst sjukt! Ett år har gått så fort och vad har jag gjort under detta år?

Tja jag kan ju köra en snabb tillbakablick.

JUNI 2011

Först tog jag då studenten den 8:e juni 2011
Här är en av mina bästa bilder.. jag har många bra, men den här föll jag hårt för. Frida till vänster, jag till höger




2 dagar senare var det dags för mammas och minis bröllop. Lyckligvis var baksmällan borta då!



Några dagar senare drog min bartenerutbildning på. Det roligaste av allt är att jag aldrig har velat bli en bartender och nu sitter jag här - ett år senare - och jobbar som bartender. Det blev nog bara så. Jag blev inlurad på utbildning och efter det ville jag göra nytta för utbildningen och idag gör jag svingoda drinkar. Vem hade kunnat tro det?!




Sen var det dags för midsommar! Alla som läste dom inläggen vet hur crazy mitt firande blev. Jag krökade i nästan ett dygn i streck och gjorde en jäkla massa galna saker man normalt sätt inte gör, men det var sannerligen det roligaste midsommarfirandet jag någonsin varit med på.




I slutet av juni kysste jag mitt vidriga jobb goodbye och sa upp mej big time! Det firades med ett minst sagt hatat inlägg på bloggen






JULI 2011

I juli hade jag min semester. Jag var done med jobbet och done med utbildningen. En månads semeter blev det och det innebar fest.. massa fest



Jag tog även en trip till East street och påbörjade mitt nya piercingprojekt.



Massa fest, som sagt!






AUGUSTI 2011

Men allt kommer tillslut till en gräns och när gränsen är nådd är det bara ta sitt pick och pack och dra. Och det var exakt vad jag gjorde. Efter en rad jobbiga händelser som konsekvenser av för hårda fyllor, flydde jag till västra Sverige.

Bilden är dock från samma ställe 2007



När jag kom hem fanns problemen kvar.. och inte bara det - jag hade fått 2 hundar på halsen också. Jag bodde ensam hos min brorsa med två bråkstakar i 2 veckor. Men dom höll mej i alla fall borta från alkohol.



I slutet av månaden fixade jag min andra piercing. Den första hade hamnat i nästna 90 grader på grund av en bubbla som vuxit upp och tryckt upp staven. Lyckligvis försvan den ganska fort, men det såg lite skumt ut.



Sist men inte minst så fick jag äntligen tillbaka kontakten med Roya och Emilia. Vem hade kunnat tro det? Och om en månad åker jag och Roya till Spanien!




SEPTEMBER 2011

I september tog jag en snabb och kort anställning på BarEvents. Det var något av det värsta jag har varit med om i hela mitt liv och jag är väldigt glad att jag bara jobbade där i 2 månader.



Sen började jag och Hanna på kickboxning igen. Efter 2 års paus känns det som att det verkligen var dags. Hanna slutade efter en termin, själv kör jag fortfarande och snart har det gått ett år till. 7 års erfarenhet av fighting, det är inte dåligt det. Jag var bara en liten tjock 11-åring när jag började. I samband med min nystart slutade jag röka också.





OKTOBER 2011


I början av månaden plåtade vi Litos







Efter det färigställde jag mitt piercingprojekt




Sen var det dags för Halloween igen, min favorithögtid!





NOVEMBER 2011

Jag hade slängt ännu ett jobb åt helvete så november bestod av mycket slappande och träning. Och eftersom jag nu hade massa ny tid kunde jag lika gärna göra om mitt rum hos pappa.




DECEMBER 2011

I december var jag åter på arbetsmarknaden igen - denna gång på Nattklubb Aveny.
Där stannade jag inte heller speciellt länge, eftersom det var ett riktigt skitjobb.







JANUARI 2012

När det nya året inleddes hade jag börjat komma på den ena bortförklaringen efter den andra, för att slippa mitt vidriga jobb. Jag hade bestämt mej för att hålla ut ett tag för att kunna ha det på CV:t men jag gick faktiskt i stort sett aldrig dit. Den största anledningen till varför jag inte ville gå dit var för att jag i december inlett en period där jag hårdtränade, hade slutat röka och det gick bra och jag ville dessutom komm ordentligt i form. Detta innebar bland annat att jag bara fick gå ut och parta max en gång varannan vecka - och det var i stort sett enbart för att inte tappa alla mina vänner.
Eftersom mitt jobb i stort gick ut på att dricka rätt mycket alkohol och därav röka en hel del paket cigaretter varje fredag och varje lördag, tyckte jag att det var bättre att komma på anledningar till att får vara ledig. Det gick ganska bra och istället mötte jag upp Roya för biljard och hemmagjord pizza.



Innan jag sa upp mej på Aveny stack jag iväg och jobbade lite som servitris på Pig and Whistle på söder. Det innebar att plötsligt ställa om klockan från alarm klockan 14.30 till 9.30. Jippi!!
Jobbet var inget för mej och efter 20 timmar utan rast fick jag kriga för min betalning och sen fortsatte jag att hitta på förklaringar till Aveny.



Plötsligt började jag planera resor för att få lite lyse på vardagen. Det var egentligen en konstig idé med tanke på att jag inte hade någon inkomst.






FEBRUARI 2012


I början av denna kalla månad fimpade jag äntligen Aveny och började istället jobba som bartender på After och Temple bar. Som välkänt stannade jag ju inte där speciellt länge heller! Men februari bestod av jobb, träning och väldigt mycket slapptime.




MARS 2012

I mars började jag med South beach dieten.. mycket mer nytt än så hände inte.






APRIL 2012

Jag fyllde 20, var på farmors rättegång och i slutet av april hamnade jag på Olearys.






MAJ 2012

Maj kom med sol och värme. Jag stack till Spanien en vecka och än så länge är jag kvar på Olearys. Men jag skulle inte bli ett dugg förvånad om jag stack i slutet av sommaren.

Maj var en mysig månad som jag spenderade en del på Skansen med Sofia, på uteserveringar med Olivia och utomhus med kubb och vin. En del av tiden spenderades även som bartender och golv på Lion bar. Till en början såg det ljust ut, men gaah sen började jag hata det mer och mer. Aldrig mer Lion bar säger jag bara.




JUNI 2012


Juni har bara börjat  men here I amm 6 jobb senare och jag drunkar i jobb hela månaden men sen får man se







Trackback
RSS 2.0